Vi väljer eXlent Hyllie för NCC:s nya kontor i Malmö

Rätt läge, rätt lokaler och rätt arbetsmiljö finns i Malmös framtidsområde Hyllie. Så säger vi ofta till nya hyresgäster. Nu blir vi själva en av dem.

Att Hyllie är Malmös framtidsområde är vi övertygade om. Därför flyttar vi vårt kontor i Malmö till kontorsfastigheten eXlent Hyllie.

Här väntar riktigt bra kommunikationer för medarbetarna och möjligheten att själva sitta mitt i ett nytänkande område. Lika viktigt är den mycket höga miljöcertifieringen BREEAM Excellent. Mina kollegor Anders Tojkander och Fredrik Johansson längtar tills när flyttlasset går.

– För oss på NCC är samverkan nyckeln. Vi vill ha en arbetsmiljö som bjuder in och stimulerar till möten både internt och extern, säger Anders Tojkander.

Det nya kontoret ska alltså främja både informella och bokade möten. Samtidigt bygger vi ytor för ostört, enskilt arbete och samarbete i stora och små grupper.

– Ett verksamhetsanpassat kontor är det vi nu utvecklar åt oss själva, säger Fredrik Johansson och fortsätter:

– Nu tar vi chansen att leva som vi lär. I nya, effektiva lokaler utformar vi en arbetsmiljö som speglar NCC:s kultur och värderingar. Vi vill stärka varumärket bland kunder och medarbetare. På samma gång får vi en arbetsplats som ger oss bäst förutsättningar för att kunna jobba smart.

Hyllie_NCC23116
Kungligt läge och god synlighet i Hyllie
För medarbetarnas del innebär det nya kontoret flera fördelar. Goda kommunikationer och läget invid Emporia gör det lätt att både resa till jobbet och att ta del av den service som finns i närheten.

Mycket kan också sägas om själva huset. Fastigheten har gestaltats av arkitektbyrån Kanozi som är kända för sina innovativa och spännande lösningar. eXlent Hyllie får med sin spolformade huskropp och silverskimrande fasad en given plats som landmärke i Hyllie. Härifrån kommer vi synas ordentligt.

Under 2015 och 2016 kommer ni att få följa vår flyttresa till en Excellent arbetsmiljö i eXlent Hyllie via bloggen och våra nyhetsbrev. Och vem vet, kanske blir några av er våra nya grannar i huset?

Hyllie

Hälsningar,
Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.