Bloggpolicy

Vi vill gärna höra vad du tycker och välkomnar diskussion här, men för att behålla en trevlig och respektfull samtalston har vi några regler för vad man får skriva på beyondconstruction.se. Följande innehåll är inte tillåtet och kommer att raderas av våra moderatorer:

 • Oacceptabelt innehåll
  Text, bilder eller video med sexuellt material, grovt språk, hot, rasistiskt innehåll eller personangrepp.
 • Spam
  Poster som är uppenbart fokuserade på att få läsare att köpa produkter eller tjänster utan koppling till NCC.
 • Olagligt innehåll
  Alla lagar som reglerar användning av upphovsrättsskyddat material, affärshemligheter och liknande innehåll kommer att upprätthållas av NCC.
 • Personuppgifter
  Posta inte personlig information som adressuppgifter eller telefonnummer. Vi strävar efter att besvara frågor och kommentarer så snabbt som möjligt under kontorstid. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret till höger.

På vår blogg kan du hitta länkar till andra källor på Internet. NCC ansvarar dock inte för innehållet på de webbplatserna.

Kontakta oss

 • Läs mer om vår integritetspolicy

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!