Om NCC:s blogg

Här lyfter våra experter ämnen kring byggande, framtidens stad, hållbarhet, infrastruktur och staden vi lever i.

På vår blogg får du följa våra projekt och möta många personer i olika roller och funktioner. Våra trainees berättar också om hur det är att arbeta på NCC. Vi vill inspirera och skapa dialog med er som läser och tycker till.

Vår blogg blev 2016 och 2018 utsedd till en av Sveriges bästa B2B Företagsbloggar, 2017 vann vi utmärkelsen Sveriges mest inspirerande organisationer för hållbarhet 2017 och vår blogg nominerades även i tävlingen Digital Communication Awards.

Om NCC

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen, med en omsättning på 57 Mdr SEK och 15 500 medarbetare. Vi utvecklar och bygger skolor, sjukhus, bostäder, kontor, vägar, broar och mycket mer.

Läs mer om NCC här

Våra inläggskategorier

Utblick

Här blickar vi ut och bjuder på kunskap i olika ämnen som den livskraftiga staden, infrastruktur, framtidens möjligheter och mycket mer. Du får följa ämnen som vi tar upp och driver i olika former runt om i Sverige, tex vårt arbete i Almedalen eller med Dome of Visions i Stockholm.

Framtidens kontor

Hur vi arbetar och kommunicerar påverkar våra arbetsplatser, detta är något som är under stor förändring, därför bloggar vi på temat framtidens kontor.

Hållbarhet

Vi tror på att med ansvar och omtanke skapas mervärde. NCC:s hållbarhetsarbete utgår från ett holistiskt perspektiv där de tre dimensionerna av hållbarhet samverkar den sociala, den miljömässiga och den ekonomiska. På vår blogg om hållbarhet får du följa vårt arbete och vi kommer lyfta goda exempel på bra hållbarhetsarbete.

Inblick

Under kategorin Inblick besöker vi något av våra många projekt och djupdyker i arbetet på plats, processer, maskiner, utmaningar och lösningar. Här möter du även våra medarbetare som berättar mer om deras roll och dagliga arbete på NCC.

Student

Vår studentblogg riktar sig mot studenter, här lyfter vi ämnen som du som studerar har nytta av. Du får en inblick i hur det är att starta din karriär inom NCC. Här bloggar NCC:s traineer i vårt Master Traineeprogram. Det är främst två av våra traineer som bloggar – men ibland kommer det gästbloggar från övriga i traineegruppen.

Vi som jobbar med bloggen

Ingela Jerat

Head of Digital
+46706626364
Skicka mejl

William Buller

Digital Editor
+46700205845
Skicka mejl

Karin Holmertz

Social Media Manager
+46700888753
Skicka mejl

Tor Henocksson

Digital Analytics Manager
+46700887689
Skicka mejl