Triangeln trendsätter i Malmö

I september 2014 öppnar Handelsbanken sitt nya kontor i nya Triangeln i Malmö. De har valt att hyra cirka 552 kvadratmeter.

I slutet av mars arrangerades återigen Retail Connections i London. Mässan utgör en mötesplats för retailers, uthyrare och tenantreps. För handlare som överväger var de ska etablera butiker är Retail Connections och liknande mässor praktiska. På en dag ges möjlighet att träffa uthyrare och detaljhandlare från hela världen. Själv hann jag inte dit men NCC representerades av Lasse Brodén och Isabella Quirico Brodén från reteam.

Lasse och Isabella arbetar tillsammans med Fredrik Johansson på NCC med att hyra ut lokaler i Triangeln. I London hade de fullt upp.

– Vi hade förbokade möten med ett stort antal internationella detaljhandlare. Mässan gav oss chansen att skapa relationer med företag som överväger att etablera i Triangeln. Det var en spännande mötesplats helt enkelt, säger Isabella.

Triangeln är Malmös nya shoppingdestination och invigningen sker i sommar. Bottenvåningen är full men på plan två finns enstaka lokaler kvar. Inriktningen på plan två är mode. Det handlar om kläder, smycken, smink, inredning och annat.

– Extra roligt är att nya varumärken väljer att öppna butiker i Triangeln. Ett exempel är att det danska sminkföretaget CoolCos gör sin Sverigepremiär hos oss i Triangeln, säger Isabella.

På våning två finns även modebutiken The Uniform där du hittar trendiga plagg från Scotch & Soda samt butiken Kids and Friends med kläder från modemärken som Odd Molly, Tommy Hilfiger och Hunky Dory. Det blir mycket nytt och fräscht som inte finns på gågatan idag. Vi ses i shoppingvimlet i sommar när Triangeln öppnar!

Hälsningar,
Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.