Framtidens kontor

Torsplan 2 nominerad till BREEAM Awards

NCC har fått det härliga beskedet att Torsplan 2 är nominerad i två klasser till BREEAM Awards 2016. Vi är nu med och tävlar i kategorierna Bästa kontorsbyggnad (New Office) och Bästa handelsbyggnad (New retail). Vinnarna avslöjas vid den stora galan i London den 8 mars.

Torsplan ligger mig varmt om hjärtat. Jag och mina kollegor har jobbat under många år med projektet. Vi har sett det växa fram och fyllas med spännande företag och organisationer som hyr kontor och butikslokaler. Torsplan har också en viktig roll i utvecklingen av stadsdelen Hagastaden och dess life science-profil som vi medvetet har jobbat hårt med att tillföra stadsdelen.

Torsplan 2 möter både social hållbarhet och de högsta miljökraven i världen. Vår ambition är att certifiera Torsplan 2 i den högsta nivån Outstanding enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM. Byggnaden blir därmed ett av få projekt i världen med den höga miljöklassen.

Allt detta gör mig väldigt stolt. Och att Torsplan 2 nu även uppmärksammans i BREEAM Awards förstärker känslan ytterligare.

Nu håller vi tummarna!

Hälsningar,
Olle Forsberg
Regionchef NCC Property Development
Gästbloggare

Gästbloggare

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!