Tillbaka på kontoret igen

Från jonglering på Sardinien till att jonglera höstens arbetsuppgifter. Efter en fantastisk semester är det åter arbetsmiljöer som står i fokus. Välkomna tillbaka!

Trots en kylig start på sommaren blev ju slutresultatet en av de varmaste och finaste somrarna på länge. Att misslyckas med semestern då är svårt. Glassen har flödat och badandet likaså.

Min semester började på Sardinien där jag och min son Lucas bestämde oss för att lära oss jonglera. Och det klarade vi av. Nu kan vi jonglera med en hand, två händer och till och med överföra bollarna till varandra utan att stoppa jonglerandet. Kanske gör detta att det blir lättare att hantera en intensiv höst? Jonglering ökar nämligen kreativiteten, koncentrationsförmågan och jag upplever lugn och ro – någon slags ökad närvaro.

Väl hemma igen kopplade jag av med trädgårdsarbete i hemmet på Lidingö, samt markarbete för ett mindre fritidshus hos svärföräldrarna på Yxlan i norra skärgården. Jag har varit hos vänner på Njudholmen i skärgården och umgåtts med god mat och mycket bad och skratt. Några löprundor har jag också hunnit med.

Det fina vädret tycks fortsätta, något som såklart gör det lättare att hålla energin uppe. Jag hoppas på fler varma sommarkvällar så att man kan ta sig ett dopp efter jobbet, och fortsätta att äta måltider utomhus.

Men nu är det alltså dags att komma igång igen och vi har en spännande höst att se fram emot. Tre byggstarter väntar; en i Mölndal, en i Hyllie Malmö, och en i Hagastaden i Stockholm.

Dessutom kommer vi att publicera två olika skrifter om arbetsmiljöer och kontorsflyttar. Mer om allt detta i kommande blogginlägg. Som vanligt är ni välkomna att höra av er och efterfråga ämnen ni vill veta mer om.

Caroline och Robert i Porto Cervo

Hälsningar,

Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.