Sustainergies Cup välkomnar studenter att tävla med hållbara idéer

Nu lanserar vi årets upplaga av den globala studenttävlingen i hållbarhet – Sustainergies Cup. I tävlingen tar sig deltagarna an hållbarhetsuppgifter och ger praktiska lösningar och idéer åt företag från näringslivet.

Runt om i Sverige har vi tusentals byggarbetsplatser. Nu vill vi, tillsammans med karriärplattformen Sustainergies, höra studenters perspektiv på hur byggarbetsplatserna kan användas för att skapa lokal, social och miljömässig nytta.

För oss på NCC är studenterna vår framtid men deras perspektiv nu är också viktig. Med fräscha ögon och ett angreppssätt som ännu inte formats av branschen kan de bidra med helt nya idéer som stärker vårt hållbarhetsarbete.

Vi vill höra vilka specifika inslag, aktiviteter, processer, helhetskoncept, eller generella förbättringar vi skulle kunna implementera för att skapa ökad hållbarhet utan att kompromissa på säkerhet, funktionalitet eller kostnadseffektivitet?

Årets upplaga av Sustainergies Cup blir den femte i ordningen och lockar studenter både nationellt och internationellt. Alla studenter är inbjudna oavsett studieinriktning eller ort. Jag hoppas att ni som läser bloggen tipsar studenter ni känner om möjligheten att vara med i årets häftigaste hållbarhetstävling.

Här finns all information om tävlingen.

DSC_1605_wilda nilssonHälsningar,

Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.