Stjärnspäckad spadtagsfest när Mölndals innerstad börjar växa

Nästa stora steg för Mölndals innerstad tas den 27 augusti när hela Mölndal bjuds in till ett festligt spadtag.

I centrala Mölndal växer en helt ny innerstad fram. Ett projekt som på flera sätt är unikt.

NCC startade bygget av SCA-huset under föregående år. Nu tar vi tillsammans med Citycon nästa steg i utvecklingen av Mölndals nya innerstad och byggstartar Mölndal Galleria. Gallerian ska förutom att erbjuda shoppingupplevelser av högsta klass också bli en mötesplats och ett extra vardagsrum för alla Mölndalsbor och andra som besöker innerstaden.

Ovanpå gallerian bygger vi 145 lägenheter på uppdrag av Riksbyggen. Dessutom utvecklar Mölndalsbostäder nya lägenheter och det byggs ett nytt stadsbibliotek och gator och torg rustas upp.

Nu på torsdag den 27 augusti sätts spaden i marken för detaljplanerna norr och söder om Brogatan i centrala Mölndal. På kvällen kl 16.45–19.30 ordnas en fest för hela Mölndal med musik, mat och andra evenemang. Mer information om festligheterna finns på molndalsinnerstad.se.

Vår styrka är just att utveckla attraktiva stadsmiljöer med arbetsplatser, bostäder, handel och service där helheten bidrar till att vi får en både hållbar och attraktiv innerstad, som här i Mölndal.

Hälsningar,

Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.