Mölndals nya innerstad på framfart

Nu är bygget av nya Mölndals innerstad igång på allvar och redan 2018 invigs Mölndal Galleria. En handelsplats och mötesplats där människor vill vara.

Nu är bygget av nya Mölndals innerstad igång på riktigt efter gårdagens spadtag. En symbolisk handling efter de många turerna fram och tillbaka kring hur Mölndal skulle utvecklas. Vi på NCC är fantastiskt glada över att få vara med och driva projektet framåt.

På plats för spadtaget fanns bland andra kommunstyrelsens ordförande i Mölndals stad Marie Östh Karlsson, NCC:s regionchef Johanna Hult-Rentsch, Citycons investeringschef Nils Styf, Riksbyggens marknadsområdeschef Anders Sandberg och MölndalsBostäders affärsområdeschef Dennis Bucht som tillsammans tog ett symboliskt spadtag.

citycon_2015-08-27-8217

−NCC:s styrka är att utveckla attraktiva stadsmiljöer med arbetsplatser, bostäder, handel och service där helheten bidrar till att vi får en både hållbar och levande innerstad. Nu tar vi nästa steg för en attraktivare innerstad i Mölndal, säger Johanna Hult-Rentsch, regionchef för NCC Property Development.

ncc_2015-08-27-8205

Klicka gärna in och läs mer om spadtaget och om utvecklingen i Mölndal hos Göteborgs-Posten.

Hälsningar,

Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.