Hårt arbete ger resultat

För sjunde året i rad har NCC korats till Bästa Fastighetsutvecklare i Norden. Vi ser det som en uppmuntran om att jobba för att bli ännu bättre.

För sjunde året i rad har NCC korats till Bästa Fastighetsutvecklare i Norden av den internationella finanstidskriften Euromoneys årliga undersökning Real Estate Awards.

Undersökningen omfattar över 50 länder och består av en webbenkät bland tidskriftens läsare. Läsare som i huvudsak är företagsledare och högre chefer inom bank- och finanssektorn runt om i hela världen.

För oss som jobbar på NCC betyder utmärkelsen en uppmuntran om att fortsätta att söka efter flexibla och innovativa lösningar som möter våra hyresgästers och investerares behov.

Samtidigt arbetar vi ständigt för att möta de ökade miljökrav som ställs på såväl byggbranschen som på samhället i stort. Som ni läsare redan vet arbetar vi mycket med att miljöcertifiera de fastigheter vi utvecklar.

Sedan 2010 miljöcertifieras alla projekt enligt systemet BREEAM, som är världens mest använda miljöcertifieringssystem. I Danmark har flera byggnader också certifierats med det tyska miljöcertifieringssystemet DGNB.

Själv är jag väldigt glad att vi i år väljer att ta hållbarhetsarbetet ännu längre. För miljöns skull, för samhällets skull och för våra hyresgäster skull ska vi nå den högsta certifieringsnivån BREEAM Outstanding för den andra etappen av Torsplan. Jag hoppas ni vill följa med på den spännande resan via bloggen!

Ullevigatan 17-19, built by NCC

Ullevigatan 17-19, en kontorsfastighet vi byggt i Göteborg. Här sitter i dag innovativa företag så som WSP och Jetshop.

Hälsningar,

Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.