Framtidens kontor

Handelsbanken väljer Triangeln i Malmö

I september 2014 öppnar Handelsbanken sitt nya kontor i nya Triangeln i Malmö. De har valt att hyra cirka 552 kvadratmeter. Det betyder att vi nu bara har 820 av totalt 4 600 kvm kontorsyta kvar. Enligt Annila Hansson, kontorschef Malmö Triangeln, Handelsbanken, har den individuella utformningen av kontoret varit viktig.

– Vi ser fram emot en ny och modern arbetsmiljö utformad för oss och våra kunder. NCC har lyssnat och omsatt våra behov till konkreta lösningar, säger Annila Hansson.

För oss på NCC känns det såklart extra roligt när ett företag med så starkt varumärke som Handelsbanken väljer Triangeln. För bankens kunder blir det smidigt eftersom Triangeln ligger väldigt centralt och precis intill Station Triangeln som är Malmös mest trafikerade. I fastigheten finns redan Sydsvenskan som flyttade in i sina nya lokaler under oktober i år.

Utöver kontor omfattar nya Triangeln 190 nya lägenheter och ett parkeringsgarage i två plan med plats för 400 bilar och en underjordisk lastgata för varuleveranser. Dessutom har vi såklart gallerian, och särskilt den nybyggda delen som vi utvecklat och nu sålt till Vasakronan.

Hälsningar,
Robert Hägg

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!