God jul och gott nytt år!

Ett intensivt år har nått sitt slut och med årets sista inlägg vill jag önska er allihop en riktigt god jul och ett gott nytt år. Välkommen tillbaks till bloggen Future Today i januari.

Julen är här och ett helt år har gått. På något märkligt vis känns det som om hösten gått fortare än vanligt. Kanske är det så eftersom hösten fyllts av många härliga händelser. Minns ni veckan med triss i spadtag när vi byggstartade den andra etappen av Torsplan i Stockholm, SCA-huset i Mölndal och eXlent Hyllie i Malmö?

Just SCA-huset, som ju också blev startskottet för Mölndals nya innerstad, gläder mig extra mycket eftersom vi med det projektet, liksom med Mölndals Galleria, kunnat visa hur ett effektivt och öppenhjärtigt samarbete kan fungera mellan ett privat företag och en kommun. På vår Flickr kan ni följa hur huset växer fram.

Ur ett miljöperspektiv betyder den andra etappen av Torsplan oerhört mycket. Med certifieringen genom BREEAM Outstanding tar vi hållbarhetsarbetet till en högre nivå än någon annan fastighetsutvecklare i Sverige. Samtidigt ger det oss möjlighet att erbjuda enastående arbetsmiljöer till de företag som ska flytta in.

Naturligtvis var byggstarten av Hälsobrunnen i Brunna Logistikpark något alldeles speciellt och det kändes fint att kunna välkomna Svenskt Kosttillskott som första hyresgäst.

Många är ni som fått nya, attraktiva, och inspirerande lokaler i år. Det absolut roligaste i mitt arbete är att samtala kring arbetsmiljöns betydelse kopplat till människors prestation och företags resultat. Just detta kommer vi återkomma till många gånger under nästa år. Jag kan redan nu berätta att ett visst tryckeri just nu, i sina pressar har, vår nya bok om ”Framtidens arbetsplatser” författad av arbetslivsforskaren Susanna Toivanen. Den är snart tillgänglig för er. Jag vill även passa på att slå ett extra slag för våra nyhetsbrev som ni kan anmäla er till här.

Men det var inte bara nya hyresgäster vi välkomnade i år utan även flera nya medarbetare här på NCC. För mig är det verkligen en ynnest att få arbeta tillsammans med ett så otroligt kompetent team. Därför vill jag ta tillfället i akt att tacka mina kollegor för allt arbete ni lägger ner för att förverkliga vår vision om att bidra till våra kunders affärsresultat och ett mer hållbart samhälle.

God jul till er allihop – kunder, partners och medarbetare!

Varma hälsningar,

Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.