God fortsättning allihop!

Ja då var julen 2013 över och även nyårshelgen som tillsammans gav en rekordlång ledighet för många. Jag har kollegor som har varit i Thailand och Dominikanska Republiken Själv har jag mestadels varit hemma. Julafton firades hos min syster som bor i Åkersberga, och juldagen hemma hos mina föräldrar i Skeppsdal, strax norr om Åkersberga.

I mellandagarna fick jag möjligheten att delta vid en jakt i Sörmland. Själv såg jag inte ett djur utöver stöthundarna under själva jakten. Men Johan i jaktlaget fällde en vacker dovhjort. Kul! Jag kan se mig spendera mer tid i skogen. Det är verkligen avkoppling på en ny dimension. Avkoppling är annars det som jag sysselsatt mig med under dessa dagar. Varvat med god mat och hör och häpna, träning. Strax innan jul köpte jag nytt gymkort. Det har blivit ett antal turer till gymmet och även tennis och innebandy. Allt detta i avsaknaden av snö och skidåkning som annars är det som jag älskar att göra under vintern.

Så kommer vi till det där med nyårslöften. Det är faktiskt inget som jag ägnat mig åt varken i år eller tidigare. Dock så har avkopplingen många gånger glidit över på reflektioner och idéer om framtiden. Jag gläds verkligen åt mottagandet av bloggen Future Today. Vi startade i mars 2013 och läsarna blir allt fler av både den och våra nyhetsbrev Future Office, Future Retail och Future Logistics. Jag har grunnat på hur dessa ska utvecklas under året. Utan att gå in på några detaljer så utlovar jag nya intressanta gäster samt ämnen som tillsammans med NCC:s nya webb som lanseras under 2014, kommer bli lärorikt och ge en än bättre upplevelse.

Med det så vill jag välkomna er tillbaka efter helgerna. Jag hoppas att ni har haft det underbart och jag välkomnar er också att gärna höra av er till mig eller mina kollegor om allt vad som har med arbetsmiljöer, kontor, handel, logistik och hållbarhet att göra. Är ni dessutom i behov av nya lokaler, ja då har ni kommit till rätt ställe. Eller en ny bostad för den delen.

Hälsningar,
Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.