Glad sommar och på återseende

Arbetsmiljön har stått i fokus under våren som gått men nu är det dags att ta en paus, lämna datorn och njuta av ett par veckors ledighet. För att sedan återvända fyllda av energi efter semestern.

1720 timmar. Minst. Så mycket tid tillbringar en heltidsarbetande person på sin arbetsplats varje år. Att arbetsplatsen då ska vara ett ställe som både inspirerar och gör det möjligt för var och en att göra sitt bästa kan tyckas självklart. Det tjänar både arbetsgivare och arbetstagare på.

Här på bloggen Future Today by NCC har vi under våren diskuterat, tipsat, vridit och vänt på och såklart förhoppningsvis inspirerat dig som läser till att också fundera över hur din arbetsmiljö ser ut och vad som skulle kunna göra den bättre.

Jag har skrivit om aktivitetsbaserade kontor, utan att för den skull säga att det är rätt val för just dig. Vi har tittat närmre på hur olika företag har utformat sina arbetsmiljöer och tipsat om varför kontoret spelar roll vid rekrytering av nya talanger. Takparker, trendspaning, hållbarhet, marknadsföring och stressforskning är ytterligare några ämnen vi har hunnit med.

Vad har du hunnit med under våren? Har du bytt kontor, öppnat ny butik eller förbättrat verksamheten i ett skräddarsytt lager? Eller kanske gjort mindre förändringar i din gamla lokal? Jag skulle gärna höra ifrån er som läser och ta del av era tankar och reflektioner kring ämnet arbetsmiljöer. Oavsett vem som byggt huset ni sitter i. Ni får gärna maila mig på robert.hagg@ncc.se och berätta om era upplevelser, i stort och smått.

Men nu är det dags att hinna med något annat. Ett par fina, lediga sommarveckor omgiven av nära och kära. Och såklart lite segling också.

Glad sommar! Vi ses här på bloggen igen i augusti.

Segling i skärgården.
Hälsningar,
Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.