Framtidens arbetsmiljöer är redan här

Nu lanserar vi bloggen Future Today by NCC. Här kommer vi att diskutera aktuella trender, forskningsresultat och annat som berör arbetsmiljöer.

Robert Hägg. Foto: Sten Jansin
Det är exakt fem år sedan jag började arbeta på NCC. Mitt namn är Robert Hägg och jag är marknadschef på NCC Property Development. Sedan jag började arbeta på NCC har mycket hänt i branschen. Förr talades det om kontor och arbetsplatser – idag pratar vi om arbetsmiljön som en plats där människor möts och samverkar.
Hur den perfekta arbetsmiljön ser ut går inte att ge ett entydigt svar på. Jo, en sak går att säga. Arbetsmiljön måste vara individuellt anpassad för det företag som ska arbeta i lokalen. För att kunna leverera dessa miljöer vill jag och mina kollegor på NCC fördjupa våra relationer med kunder, intressenter och branschpartners.
Förutom den sociala hållbarheten vill jag kunna erbjuda våra hyresgäster lokaler utan bäst-före-datum. Därför väljer NCC att använda miljöcertifieringssystemen BREEAM och GreenBuilding för att kvalitetsgarantera våra fastigheter ur ett miljöperspektiv.
Frågan om hållbara arbetsmiljöer är något jag brinner för och något som NCC genom vår egen forskning undersöker i detalj. Resultaten från forskningen implementerar vi direkt i våra projekt men vi vill gärna även dela med oss av kunskapen.
Därför lanserar jag nu bloggen Future Today. Här kommer vi att diskutera aktuella trender, forskningsresultat och annat som berör arbetsmiljöer. Vi kallar konceptet Future Office by NCC® men faktum är att NCC levererar framtidens arbetsmiljöer redan idag.
Hälsningar,
Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.