Ett första steg mot Outstanding resultat

I fredags invigdes byggnationen av Torsplan etapp två i Hagastaden, Stockholm. Höll tal gjorde bland andra infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd. Tunnelbanan, bostäder och framtidens arbetsplatser stod i centrum.

För infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd är infrastrukturen livsnerven som gör att människors vardagsliv och arbetsliv fungerar samtidigt som det gör att näringslivet och industrin kan verka och växa. I sitt tal under invigningen av byggnationen av kontorshuset Torsplan etapp två stod de nio nya tunnelbanestationerna i centrum och särskilt då den station, Hagastaden, som kommer att byggas med en uppgång direkt i kontorshuset Torsplan.

Tunnelbanan och kollektivtrafik i övrigt spelar en stor roll när det gäller arbetsplatser. Möjligheten för medarbetare att smidigt resa till och från jobbet på ett mer hållbart sätt vinner både individen, arbetsgivaren och samhället på. Väl framme, då är det arbetsplatsens kvalitet som i stor utsträckning påverkar de resultat som levereras.

När vi nu bygger Torsplan etapp två har vi satt målen högre än någonsin. Det handlar inte enbart om miljöansvar och transportmöjligheter. Det handlar om att skapa arbetsmiljöer som möjliggör ett effektivt arbetssätt. Till Torsplan flyttar företag som förstår att rätt arbetsmiljö är en framgångsfaktor som direkt påverkar företagets resultat. Företag som ser sin personal som den mest värdefulla resursen för företagets framgång, och vill att personalen ska ha de bästa förutsättningarna för att kunna utföra sina uppgifter.

Som en del av invigningsceremonin fick Catharina Elmsäter-Svärd tillsammans med finanslandstingsrådet Torbjörn Rosdahl, exploateringsnämndens ordförande i Stockholms Stad Joakim Larsson och Carola Lavén, affärsområdeschef för NCC Property Development, lägga de första stenarna i vad som ska bli en konstinstallation i en av husets ljusgårdar. Värt att nämna är att stenarna är återvunna från marken där huset nu byggs.

När Torsplan etapp 2 står färdigt i slutet av år 2016 kommer de företag som flyttar in kunna njuta av arbetsmiljöer som möjliggör Outstanding resultat. Hör gärna av er om ni vill att det ska vara ni.

Vill ni titta på bilder från invigningen finns de att se på NCC:s Flickr-sida här.

Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd, Torbjörn Rosdahl, exploateringsnämndens ordförande i Stockholms stad Joakim Larsson och NCC:s Carola Lavén lägger de första stenarna i vad som ska bli en konstinstallation.

Hälsningar,

Robert Hägg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.