Inköpare på studiebesök i Norra länken

Ida

Ida

Hej!

Nu är det alldeles för länge sen jag skrivit här. Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg innan semestern, men då hade jag fullt upp och behövde verkligen någon vecka ledigt. Efter semester hade jag fullt upp med att få klart ett anbud som skulle in i mitten på augusti. Jag glömde allt om att jag hade tänkte skriva ett inlägg om vad jag gjort sen sist, vilket jag nu inser var i april (!!).
Vad har jag gjort sen sist då?
Jag fortsatta på kalkyl fram till mitten på augusti tills jag var klar med anbudet som skulle lämnas då. Så fort jag hade lämnat in det anbudet så förflyttade jag mig ca 10 m här på kontoret till ett nytt skrivbord och över till inköp. Så här sitter jag nu bredvid en halvdöd blomma som inköparen före mig lämnat efter sig.Som inköpare sitter jag ju självklart inte bara här och ugglar bredvid denna övergivna blomma. Men istället för att beskriva hur jag sitter i telefonsamtal och skickar ut förfrågningar hela dagarna så kan jag istället berätta om ett studiebesök jag var på hörom veckan.
 
Inbjudan kom från NPG, NCC Purchasing Group, syftet med studiebesöket var att presentera en ny el-underentreprenör, Eugensa från Litauen, som NPG nyligen har godkänt. Vi fick en kort företagspresentation och vad dom har för slags jobb i Sverige och övriga länder där dom är verksamma. Sen fick vi göra ett studiebesök på Norralänken där Eugensas arbetsledare visade oss runt och berättade vad dom utfört för arbeten där.
Precis som Södra länken så har Norra länken konstverk där tunnlarna delar sig. Dom ska symbolisera dom fyra årstiderna och landskapen som omger vår huvudstad.
Här kommer ett litet bildregn från Norralänken.

 
Inköpare från avdelning Anläggning, med fint konstverk i bakgrunden.
 

En suddig bild på hela gänget inköpare som var med på besöket.

Konstverk längst tunnelväggen.

Ytterligare ett konstverk, fjärilar i taket i närheten av Hagaparken.

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.