Cirkeln är sluten

Hej allihop! I detta blogginlägg kommer ni få reda på vart jag kommer ta vägen när traineeprogrammet slutar om några månader.

Agreement Manager

När traineeprogrammet slutar i början av nästa år kommer jag börja arbeta som Agreement Manager på centrala inköp och avdelningen Category Management. Det var även här jag hade min allra första rotation. Att börja arbeta där min NCC-resa började känns lite extra speciellt!

Allt NCC köper är indelat i olika kategorier såsom grundläggning, tekniska installationer och interiör. Det är just inom kategorin interiör jag kommer arbeta. Där kommer jag vara avtalsansvarig för ett flertal av NCC:s ramavtal. Här kommer jag ha regelbundna avstämningsmöten med våra leverantörer. Synpunkter från våra projekt kommer tas upp och även diskussioner kring hur vårt samarbete med leverantörerna kan utvecklas genom att hitta goda lösningar som är bra för vardera part. Upphandlingar av nya ramavtal, olika köpbeteende- och ekonomianalyser samt leverantörsbedömningar är ett axplock av andra arbetsuppgifter jag kommer ha.

Ryggsäcken snart fullpackad och klar

Som Hanna skrev i det senaste inlägget ser även jag en stor fördel med att börja min karriär som trainee. När jag ser tillbaka på det dryga år som gått har jag fått se så många olika delar av verksamheten och verkligen fyllt på min erfarenhetsryggsäck. Jag började på centrala inköp, fortsatte med strategiarbete inom Foundation for the Future för att sedan pröva mina vingar som Business Controller på Finance. Efter sommaren begav jag mig ut till projekt och Fornuddens skola i rollen som projektingenjör. Och denna vecka påbörjade jag min sista rotation på affär.

Efter mina olika rotationer har jag fått en stor inblick i många av NCC:s olika verksamheter och träffat så många olika människor inom företaget. Detta har gett mig en stabil grund att stå på inför framtiden. Jag rekommenderar varmt er andra att ta chansen!

Ha det fint!
//Anton

Sök till traineeprogrammet
NCC:s Master Traineeprogram och Kandidat Traineeprogram är öppna för ansökan t.om 10 januari 2021. Läs mer och sök här!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


  • Ellen Klein

    16 november, 2020 07:48

    Vad roligt Anton! Grattis!

  • Helena

    16 november, 2020 19:19

    Vad spännande Anton. Vad fort tiden går. Varmt lycka till med dina nya roll när det är dags!