Vill du ha en riktig utmaning? Sök dig till ett stort projekt!

Det finns ingenting som utvecklar en så mycket som stora projekt, man stöter på utmaningar där som inte uppstår i mindre projekt.

Det finns ingenting som utvecklar en så mycket som stora projekt, man stöter på utmaningar där som inte uppstår i mindre projekt.

NCC har möjlighet att ta riktigt stora projekt runt om i Norden inom infrastruktur, bland annat Eysturoy-tunneln på Färöarna, Centralen i Göteborg och Venjar-Eidsvoll i Oslo. Jag har själv jobbat med flera stora projekt och vet hur roligt och utmanande det kan vara.

Första stora projektet var Igelstabron i Södertälje, då Europas längsta järnvägsbro, sedan dess har jag bland annat jobbat med broar och tunnlar i den sk Triangle Link i västra Norge, 15 mil motorväg i Polen och tunnelbana i Singapore.

Hade jag inte fått, eller kanske tagit, chansen att komma iväg till Ingelstabron så hade min karriär antagligen utvecklat sig åt något helt annat håll. Jag är oerhört tacksam över den möjligheten och har med mig det än idag – jag frågar alltid om mina medarbetare ser till att erbjuda sin personal möjlighet att testa på nya saker.

Stora möjligheter att utveckla dina färdigheter

För mig är det viktigt att arbetsgivaren är bra på individuell karriärplanering. Men den personliga attityden är också viktig. Man kan inte låta allt bero på förutsättningar som levereras från cheferna, man måste ha ett eget driv också.

Ett bra exempel är Mohammed Bdeiwi på Civil Engineering Sverige som sa till Arbetsförmedlingen att han ville till Citytunneln i Malmö och jobba, då hade han varit i Sverige i ett år ungefär. Mohammed fick praktisera på Citytunneln och vi anställde honom efter det. Mohammed är kvar på NCC, nu på projekt Lund-Arlöv fyra spår – ett annat megaprojekt vi har.

Inom NCC kommer du att hitta stora möjligheter att utveckla dina färdigheter och arbeta med komplexa utmaningar i stora infrastrukturprojekt. Vi har flera stora projekt på gång; Färöarna, Venjar Eidsvoll, Centralen, Korsvägen. Våra lediga jobb hittar du här. Välkommen i laget!

Bästa hälsningar

//Per Jonsson – divisionschef Civil Engineering Norge, NCC Infrastructure

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


  • Andi Akulli

    14 december, 2018 12:59

    Fins jobb för mig

  • Andi Akulli

    14 december, 2018 12:59

    Fins jobb för mig