Utblick

Så får vi fler kvinnor att bygga framtiden

Under Almedalsveckan modererar Hedvig Elander, kommunikationschef NCC Construction, ett samtal om nya satsningar för att få fler kvinnor att bygga framtiden.

– Byggarbetsplatserna behöver öka andelen kvinnor, både på ledande positioner och bland yrkesarbetare. Mångfald är affärskritiskt eftersom rekryteringsbasen behöver breddas. Till exempel så är det idag bara tre av hundra platschefer som är kvinnor. Hur får vi kvinnor att hitta till byggbranschen, stanna och utvecklas där, säger Hedvig Elander.

I Dome of Visions i Almedalen måndagen den 29 juni klockan 12.30 håller NCC i ett samtal om hur vi får fler kvinnor att bygga framtiden. Medverkar gör Mikaela Valtersson, Vice vd, Kunskapskolan, Elisabeth Thand Ringqvist, entreprenör och styrelseledamot KTH och Christian Rosenhamer, Utbildningschef, NCC Construction.

Välkommen att delta i samtalet!

Åsa Thoft

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!