Utblick

Peter Wågström möter framtidens byggare

Almedalen1

Photo: Erik Mårtensson

Trots dåliga väderleksrapporter sken solen i Visby när NCC drog igång sin andra dag under Almedalsveckan. Representanter från olika affärsområden turades om att stå som värdar när nyfikna stannade förbi för att diskutera bostäder och byggande. På eftermiddagen stod Peter Wågström som värd och mötte besökarna. Han fick även hoppa in och hjälpa till på Barnens Byggskola.

-Det är otroligt roligt att vara här och se barnens kreativitet och glädje. Det är också ett bra tillfälle att skapa intresse för byggande och ingenjörsskap hos en ung generation, säger Wågström.

NCCs eventyta, i färgglada pusselbitar, har lockat många nyfikna gäster. Barnens byggskola har visat sig vara en succé hos kreativa barn och ungdomar, men även branschfolk, politiker och bostadsintresserade har stannat förbi för att samtala om bostadspusslet.

Kom och besök oss under hela veckan. Vi bjuder givetvis på kaffe och kakor.

 

Hampus Zethelius

Anna Trane

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!