Årets viktigaste vecka startar idag

Idag inleds Hälsa- och säkerhetsveckan på NCC. Under hela veckan 9-13 maj har samtliga medarbetare i koncernen extra fokus på hälsa och säkerhet.

Idag inleds Hälsa- och säkerhetsveckan på NCC. Under hela veckan 9-13 maj har samtliga medarbetare i koncernen extra fokus på hälsa och säkerhet.

Vår främsta försäkring för att undvika olyckor och ohälsa är att ständigt träna, repetera, diskutera och reflektera rutiner och procedurer i vårt sätt att arbeta. Vi kan aldrig sätta för mycket fokus på att stärka vår gemensamma säkerhetskultur. Alla har rätt att känna sig säkra och må bra på jobbet. Det är grunden för goda prestationer, både individuellt och som företag.

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare. När människor tänker på NCC ska de tänka på ett företag med noll olyckor. Därför kommer vi alltid ha fokus på att förbättra vår säkerhetskultur.

Nyligen träffades NCC och Skanska för att utbyta erfarenheter kring säkerhet.

Malin Berenhag, Projektledare Hälsa och säkerhetsveckan, NCC

Malin Berengren, Projektledare Hälsa- och säkerhetsveckan, NCC

När det gäller säkerhet behöver vi inte ha några hemligheter mellan företagen inom branschen – tvärtom- kan vi inte nog välkomna alla tips vi kan få. För att arbeta proaktivt med hälsa- och säkerhet gör oss alla till vinnare.

Årets viktigaste vecka inleds idag.

Ta hand om varandra,

Malin Berengren,
Projektledare Hälsa- och säkerhetsveckan, NCC

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.