Who run the World?

Denna veckans blogginlägg kommer ut redan idag eftersom några utav oss tar helg redan efter halva onsdagen, så härligt!

Denna veckans blogginlägg kommer ut redan idag eftersom några utav oss tar helg redan efter halva onsdagen, så härligt!

Något annat som är minst lika härligt, och som vi i bloggen pratat om tidigare, är alla möjligheter vi som traineer har chans till att vara med på. För några veckor sedan skrev min företrädare Johanna, som varit trainee på avdelning Hus året innan mig, om det fanns intresse från detta och förra årets tjej-traineer att springa Vårruset med jobbet. Svaret lät inte vänta allt för länge och i måndags var det dags för oss att sätta på oss springskorna och ge oss ut med 9500 andra tjejer som skulle springa samma sträcka i ett härligt & somrigt Stockholm – äntligen!

Så utav Stockholms-traineerna så var det jag, Ida & Elin samt före detta traineerna Johanna och Jessica som gav oss iväg i löparspåret! Utöver oss så var det ett flertal andra deltagare från NCC som var med vilket var väldigt trevligt då vi fick chansen att träffa nya kollegor och knyta än fler nya kontakter inom företaget. Dock var det inte tal om detta under loppets gång utan vi fick istället chansen till att socialisera mer när man var lagom nöjd efter att ha sprungit klart och fick sitta ner tillsammans med en picknick-korg. Det var såklart supertrevligt och stämningen var på topp!

Jag har nämnt det innan, men när man är trainee på ett så stort företag som NCC är så finns det en oändlig mängd möjligheter, och det yttrar sig i mängder utav saker. Allt ifrån att du får chansen att hela tiden träffa på nya spännande, intressanta och inspirerande personer till att få vara med i olika föreningar och gemenskaper. En av anledningarna till att vi springer Vårruset är att vi är med i NCC IF, en utav flera föreningar inom företaget.

NCC IF är en ideell idrottsförening för anställda på NCC i Stockholm och Uppsala-området, där det finns flertalet olika sektioner. Sektionen för löpning är den jag har anmält intresse för och även den som hjälpte till med anmälan för Vårruset. Dock finns det ett flertal andra sektioner att gå med i såsom skidor, squash, golf, badminton, fotboll och cykel. Återigen, en mängd möjligheter!

Så hoppas att ni, precis som jag, tar vara på de möjligheter som långhelgen kan tänkas erbjuda. Kanske en tur ut i löparspåret eller om ni är i närheten varför inte, för att koppla ihop det till inläggets huvudbild, besöka Tak som ligger mitt i centrala Stockholm? Byggnaden är en del utav vårt nyligen färdigställda projekt som genomförts för Choice Hotels där vi har gjort en ombyggnad utav kontorsfastigheter till hotell och restaurang. Projektet är en del utav satsningen Urban Escape Stockholm som är ett stadsomvandlingsprojekt där ett nytt kvarter skapas mitt i city – väldigt spännande! Och ytterligare ett plus är utsikten som synes är magisk!

Trevlig helg!

// Maria Sturegård, Trainee Avdelning Hus Stockholm

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.