Student

Vilken del av maskineriet är jag?

NCC har en personaltidning som heter Stjärnan. Idag satt jag på fikarasten och läste den. På första uppslaget var som vanligt en krönika skriven av chefredaktören. Den här krönikan var trevlig och fick mig att fundera lite. NCC är ett stort företag med många anställda, men vilken roll spelar jag i det stora hela? Jag vet vilken roll jag spelar till vardags men jag tror att alla anställda fyller någon viktig funktion i det stora pusslet och då borde det gälla även mig. Jag tycker att det känns trevligt att vara en del i ett så stort maskineri som ett byggföretag faktiskt är (hyr klyschigt det än kan låta)

Stjärnan fyller fler funktioner än att få mig att fundera. Det är lätt att allting kretsar kring min egen vardag men genom tidningen lyfter jag blicken lite och får på ett trevligt sätt ta del av vad som händer i andra delar av landet och företaget. Extra roligt är det när man får läsa om någon man lärt känna på seminarie eller kurs.

Nu ska jag snart ta långhelg och åka till Umeå 🙂
Trevlig helg!

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!