Traineeperioden ger möjlighet att lära sig och växa

Hej NCC Traineeblogg! Joel Bremberg här, och jag befinner mig för tillfället i min traineerotation på Kalkylavdelningen. Arbetet inom kalkyl har verkligen varit spännande, där vi räknar på framtida projekt.

Jag tycker att det är både intressant och lärorikt att använda en kombination av kunskaper för att landa på det optimala priset för våra anbud till beställaren.

Under denna rotation har jag varit del av en anbudsgrupp, där vi har arbetat med att beräkna kostnaderna för ett specifikt projekt. Möjligheten att använda kunskap från de tidigare rotationerna inom produktion och projektering för att forma priset och erbjuda förbättrade lösningar till beställaren utgör en av de bästa delarna av denna rotation. Jag har även varit delaktig att ta fram en Riktkostnadskalkyl till ett samverkansprojekt där vi skall bygga en ny skola.

Ser fram emot att träffa de nya traineerna

Vi närmar oss också överlämningsträffen till nästa gäng traineer för 2023/24, och jag ser fram emot att träffa dem och dela med mig av mina erfarenheter. Det kommer att bli spännande att höra hur våra nya traineer planerar och vilka mål de har för sin tid. Det kommer även som alltid att bli fantastiskt roligt att träffa de andra traineerna och höra vad de har gjort sedan sist vi sågs.

Traineeperioden har verkligen varit en givande tid, full av möjligheter att lära sig och växa. Samtidigt närmar sig slutet på min traineetid, och det känns både spännande och roligt att snart ta steget över till en permanent roll på NCC. Att fortsätta lära mig och bli mer självsäker i min roll är något jag ser fram emot, och jag ser även fram emot att tillämpa kunskapen från de olika rotationerna för att möta de olika utmaningarna som kan uppstå.

Slutligen vill jag påminna er om att ansökan till traineeprogrammet är öppen just nu. Det utgör verkligen en god start på ens karriär, och om ni är intresserade kan ni skicka in er ansökan här.

Tack för att ni följer med på min trainee-resa!

Med vänliga hälsningar,

Joel Bremberg

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.