Tiden går fort när man har roligt

Att jag vid den här tiden förra året satt med slutspurten på mitt examensarbete känns som en annan verklighet! Nu har jag gått som trainee i ungefär 8 månader och jag vill nog ändå intala mig själv att jag börjar bli någorlunda varm i kläderna. Sedan jag började i september har jag hunnit med att göra två rotationer som arbetsledare och projektinköpare. Och sedan två månader tillbaka har jag landat på ett nytt projekt vilket jag kommer berätta mer om.

Projektet där jag kör min tredje rotation är Link Järva Krog. Här har jag en kombinerad roll som projektingenjör och arbetsledare. Projektet bygger vi åt Aros Bostad där vi ska färdigställa 94 lägenheter i Solna. Det ligger faktiskt bredvid vårt nya huvudkontor.

Firade med tårta

Just nu är vi i det skedet att den invändiga stomkompletteringen håller på att gå i mål samtidigt som det invändiga ytskiktet och snickeriarbetet ska starta. Ett spännande projekt med högt fokus på produktivitet och jag kan inget annat än att skryta om vår läckra plåtfasad som gör sig stiligt bakom de höga glasbalkongräckena.

Tempot här är alltid högt men det är värt att stanna upp och fira de små segrarna i vardagen. En rolig milstolpe som vi uppnådde förra veckan var att visningslägenheten blev klar och besiktigad. Förhoppningsvis kommer detta vara ett hjälpmedel i försäljningen men det har också varit en lärorik resa för oss inom projektet. Att i ett tidigt skede sätta nivån på lägenheternas kvalité och samtidigt få kännedom om eventuella problem möjliggör en smidigare resa framåt. Självklart firade vi det med tårta i vårsolen.

Tårtor i kartong.

Firar att visningslägenheten är klar.

Det var allt för den här gången. Hoppas att ni håller er friska och att ni får en trevlig Valborg!

Hälsningar,
Hanna

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


  • Johanna Liedberg

    30 april, 2020 13:26

    Det är viktigt att fira delmål! Härligt skrivet Hanna 😍

  • Hanna Liedberg

    30 april, 2020 13:27

    Det är viktigt att fira delmål! Härligt skrivet Hanna! 😍