Status: Hemavan

Hej!

Hej!

Hoppas allt är bra med er och att starten på veckan börjat bra!

Under föregående fem dagar har vi traineer & kompetensbyggare haft helt fantastiska dagar då vi varit på utbildning i Hemavan. Därav vår frånvaro kring bloggandet under förra veckan. Men det tänkte vi kompensera med att berätta mer om vår resa till Hemavan i veckans fredags-inlägg.

Tills dess, eller under de kommande veckorna, får ni inte glömma att ansöka till alla NCC:s fantastiska program och möjligheter som erbjuds. Sista ansökningsdag för många av programmen är den 28e februari men mer information & datum kan ni hitta på vår hemsida.

För er som befinner er i Stockholm har ni även möjlighet att träffa några utav oss traineer men också andra kollegor från flera delar av företaget på Lava, arbetsmarknadsdagen för samhällsbyggnadssektionen på KTH, nu på torsdag den 9/2. Då är det bara att komma fram och fråga vad vi gör, hur ansökningsprocessen går till eller bara snacka lite om allt möjligt. För er som inte befinner er i Stockholm finns självklart ytterligare arbetsmarknadsdagar att träffa oss på. Aktuella datum för detta hittar ni här.

Hoppas vi ses och att ni väljer att söka till något av de program och tjänster som NCC har att erbjuda! Om ni har några som helst frågor får ni mer än gärna höra av er till oss!

// Maria Sturegård, Trainee Avdelning Hus Stockholm

 

 

 

 

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.