Slutet på en resa – början på en annan

Natten till den 16 januari sov jag dåligt. Klockan 06:45 skulle klockan ringa (för mig var det en ovanligt tidig uppstigning då!) och jag var nervös.

Natten till den 16 januari sov jag dåligt. Klockan 06:45 skulle klockan ringa (för mig var det en ovanligt tidig uppstigning då!) och jag var nervös.

Den dagen skulle dock bli början på de bästa vardagarna jag har upplevt på länge. I ett halvårs tid har jag kunnat utnyttja de kunskaper jag har lärt mig efter tre år av högskolestudier. På NCC har jag haft att göra med uppgifter som var och en krävde sitt sätt att hantera det. Under tiden har jag haft dussintals fantastiska kollegor som har hjälpt, stöttat och gett råd, samt kompisar som har kunnat ge detsamma utanför arbetstid.

Den 2 juni var min sista praktikdag. Det var dock inte sista gången jag satte min fot på Vallgatan 3. Den 5 juni påbörjades nämligen ett sex veckor långt sommarjobb. På heltid! Jag har fått förtroendet att fortsätta hjälpa med saker som jag gillar och andra uppskattar. När jag sen tar min efterlängtade sommarsemester kan jag se fram emot en ny framtid med över ett halvår av yrkeserfarenhet i bagaget.

Det har varit en fantastisk resa och de kollegor jag har haft vill jag självklart tacka. Detsamma gäller förstås de leverantörer och byråer som jag har samarbetat och gjort studiebesök hos. Genom det har jag fått en mycket god inblick i hur man arbetar digitalt och med kommunikation via olika metoder. För den som funderar på om en vill söka praktik eller jobb på NCC: sluta fundera, gör det!

Vill ni läsa mina tidigare blogginlägg kan ni klicka här.

//Lamin Jatta Modigh, nu anställd på NCC:s kommunikationsavdelning

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.