Student

Sjuk julIbland blir det inte som man tänkt sig. Sen i oktober har jag haft en halsont som legat kvar i kroppen och gjort sig påmind så fort jag försökt träna och för tre veckor sen vandrade det ner i lungorna. Det är inte särskilt skönt och man blir ganska så låg. När doktorn sen beordrar en att stanna hemma är det bäst att lyda. Alltså har bygget fått klara sig utan mig i någon vecka och det klarar de med all säkerhet alldeles utmärkt. Däremot känner jag mig taskig som stannar hemma vilket kanske är dumt för sjukdom är ju inget man kan rå på men varför är man så? Det där med hur stor roll jobbet får spela i ens liv är kanske något jag kan återkomma till senare.

Nu är bygget i alla fall stängt över jul och nyår och alla har gått hem på välbehövlig ledighet. Onsdagen den 7/1 är vi alla tillbaka och då fortsätter jag skriva som vanligt.

Hoppas att du har en riktigt skön och vilsam jul och nyårstid.
Varma hälsningar/ Josefin

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!