Nytt år, nya möjligheter

Hej alla!

Hej alla!

Hoppas ni haft en magisk start på det nya året. Och som rubriken lyder: nytt år innebär nya möjligheter!

bild-maria5Det nya året innebär även att ansökan för de olika programmen inom NCC finns uppe och det är dags för er att söka till de olika utbildningar & program som NCC har att erbjuda. Vi har därför valt att ägna detta inlägg åt att berätta för er varför vi tycker man ska söka till en av möjligheterna inom NCC, traineeprogrammet.

Traineeprogrammet på NCC sträcker sig över 18 månader där det finns vissa fasta inslag som produktion, kalkyl & inköp. Men du får också utifrån dina egna önskemål och intresseområden skapa en individuell utvecklingsplan för din trainee-tjänst. Perioden varvas även med träffar under årets lopp med resterande traineer där vi fått lära känna varandra, men även oss själva som personer bättre.

Jag tror att jag talar för alla oss traineer som börjat när jag varmt rekommenderar dig att söka programmet. Inte bara för att vi fått möjlighet att lära känna varandra under denna period och under de träffar som hållits. Det har också lett till att vi snabbt fått ett stort och brett kontaktnät inom såväl som utanför NCC som vi fortsatt kommer att kunna ha även efter traineeprogrammets slut.

Jag har hittills även upplevt NCC & traineeprogrammet som att det finns en stor valmöjlighet och tillfällen att testa på flera olika inriktningar inom branschen. Det finns helt enkelt en stor frihet att testa på olika delar inom företaget där man snabbt får lära sig att sätta sig in i nya roller. Genom att få en bättre helhetsbild för hur NCC jobbar i stort gör det att vi som traineer får möjlighet att känna efter vilken roll som passar men också leder det till en bättre förståelse för andra roller inom företaget.kontoret

Sista ansökningsdag för de olika utbildningarna & programmen sträcker sig fram till den 28e februari och ansökan sker via NCC:s hemsida. För er som befinner er i Göteborg kommer det även vara trainee-mingel den 25:e januari där du som vill veta mer om traineeprogrammet specifikt kan komma och fråga ut traineerna i Göteborg om deras vardag. Anmälan till detta sker även den via hemsidan.

Vi alla hoppas att vi ses under hösten och att just du blir en del av trainee-gemenskapen. Om ni har några som helst frågor gällande ansökningsprocessen, varför vi valde trainee-programmet & NCC eller om det är något annat ni funderar över. Tveka inte att höra av er till någon av oss bloggande traineer;

Mikaela Landin Hellqvist, mikaela.landin@ncc.se
Maria Sturegård, maria.sturegard@ncc.se
Victor Dora, victor.dora@ncc.se

Så in & sök!

// Maria Sturegård, Trainee Avdelning Hus Stockholm

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.