MTP 2022 tar över!

Nu är det dags för oss i MTP 2022 att ta över stafettpinnen med bloggen och jag fick äran att vara först ut, KUL! Jag heter Fredrica och är Master Trainee i Stockholm på Building avdelning Bostad.

Det har varit en otroligt rolig första tid med mycket nytt för min del, ny hemstad, ny på jobbet och massa nya härliga kollegor. Det har helt enkelt varit fullt upp. Jag lär mig, utvecklas och har väldigt roligt under tiden.

Traineeträff med träningspass

Förra veckan hade vi vår andra traineeträff. Det var superkul att träffa alla igen då det gått någon månad sedan vi senast sågs. Bland annat introducerades vi till ytterligare affärsområden, hade en givande workshop om Star behaviors och körde ett svettigt träningspass tillsammans.

Extra roligt denna träff var att vi sammanstrålade med gänget från 2021. Vi fick med oss massa bra tips och råd inför vår tid som traineer samt att vi gemensamt fick besöka det häftiga projektet Station Hagastaden, superuppskattat! Vi hann också med en 3-kamp där vinsten inte var långt borta för vårt lag. Men jag är stolt över vår andra plats!

Annat perspektiv på projektet

Sedan min start i augusti har jag varit på projekt Fittja Värdshusvägen, där vi renoverar och genomför stambyte. Min huvudsakliga roll under första tiden var arbetsledare och under senaste perioden har jag övergått till rollen som projektingenjör, vilket har medfört ett för mig helt nytt och annat perspektiv på projektet.

Från att jag kom till projektet har vi hunnit med att starta upp stambyte i två hus och det ena kommer vi bli helt klara med under kommande vecka. Vi har hittills färdigställt renovering av cirka 90 lägenheter. Det går fort och händer saker hela tiden. Jag uppskattar verkligen mina kollegor som förgyller dagarna med skratt, uppmuntran och som inspirerar mig att leverera. Bilderna nedan har jag valt ut så att du ska få inblick i processen, från start till färdigrenoverad lägenhet.

Önskar er en trevlig helg och en glad andra advent!

/Fredrica

Ansökan till NCC:s Traineeprogram 2023 är öppen till och med den 15:e januari. Läs mer om programmet här

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.