Gästblogg: Som student på NCC får du vara med och påverka!

Hallå där!

Hallå där!

Nu är det återigen dags för ett gästinlägg av oss, Emelia och Ari. Som vi nämnde i vårt senaste blogginlägg jobbar vi på NCC Property Development (PD) sedan oktober förra året i samband med våra studier.

Vi har under våren fått flera olika arbetsuppgifter samtidigt som vi har jobbat vidare på den större övergripande uppgiften från NCC PD:s nordiska ledning. Under våren har Ari även skrivit sitt examensarbete för NCC och Emelia har fått sätta sig in i och arbetat med ett av NCC PD:s nya projekt som även blir en del av hennes sommarjobb på PD.

Höjdpunkten av vår tid hittills på PD skedde förra veckan när vi presenterade nya idéer kring produkter och koncept för den nordiska ledningsgruppen. Det var kul för oss att få en sådan djup insikt i PD:s affär samtidigt som vi fick identifiera de utmaningar som den också innehåller. Våra kritiska ögon bidrog till en presentation av potentiella lösningar som uppskattades av samtliga i ledningen. Vi både hoppas men är också säkra på att våra tankar och idéer kommer tas i beaktande i praktiken. Det kommer bli spännande för oss att följa en utveckling som vi har kunnat få bidra till.

Vi önskar er alla en mycket härlig sommar – och glöm inte, om du är smartast i rummet så är du i fel rum.

 

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.