Student

3, 2, 1 SOMMAR

Jag räknar ner timmarna till sommarledigheten och måste säga att året som jag har varit anställd på NCC har gått otroligt snabbt. Det är inte ofta att jag har hunnit eller vilja räkna ner timmar eller dagar på arbetet, med de otroligt varierande uppgifterna och rotationerna jag har hunnit med.

Sen senaste jag blogga har jag bytt rotation och är nu arbetsledare i sommarparadiset Tjuvkil som ligger ett långt stenkast från havet (Men ändå ett stenkast). Det är en ynnest få vara ute i på bygget när det är 25 grader och sol, speciellt under ett stomskede. Jag skulle vilja påstå att det är välplanerat att lägga en arbetsledarrotation under sommaren med tillgång till bad i havet. Jag som aldrig har varit med i ett stomskede och större gjutningar är detta lärorikt och jag får även prova på och testa hantverket (Det är ett hantverk att gjuta valv och bottenplattor).

Förutom att bytt rotation har NCC sommarfest varit med förmingel i Dome Of Visons, som jag var på studiebesök hos i våras.

Med dessa få ord så tar bloggen och jag min första betalda sommarsemester och återkommer med ny energi i augusti. Vi syns då!

Håll i hammaren

//Emmy

Emmy Dahlström

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!