Snart går vi i mål med Väg 26/47

Starkt lag, samarbete och fokus på målet. I augusti kan trafiken rulla på hela sträckan Mullsjö - Månseryd igen, då lämnar vi över projektet till Trafikverket.

Starkt lag, samarbete och fokus på målet. I augusti kan trafiken rulla på hela sträckan Mullsjö – Månseryd igen, då lämnar vi över projektet till Trafikverket.

Väg 26/47 är en vägsträcka mellan Mullsjö och Månseryd nordöst om Jönköping, den har varit svårt olycksdrabbad och vårt uppdrag har varit att göra vägen säkrare.

Projektet som har varit en stor utmaning är genomfört av ett mycket professionellt lag bestående av NCC:are från olika affärsområden och en radda underentreprenörer: Projektet har en projektledning som finplanerar och ser till att projektet håller sina delmål. Vi har ett jättebra samarbete med NCC Industry som asfalterar vägarna. De kör alltid ända in i kaklet och ger sig inte förrän det är klart. Och sist, men inte minst, våra fantastiska yrkesmedarbetare som deltar i våra planeringsveckor och bidrar med värdefull input och sen gör själva jobbet därute – vad hade vi varit utan er?

Utan ett starkt lag står man sig slätt

I vecka 27 hade vi ännu en förbesiktning som gick bra och nu är det dags för slutfix. Det enda som återstår till augusti när vi öppnar den sista delsträckan är att asfaltera vissa sträckor på sidovägarna samt att montera belysning. Sedan är det slutbesiktning 13/9.

Stort tack till alla som på något sätt bidragit till projekt Väg 26/47, ingen nämnd och ingen glömd. Utan ett starkt lag står man sig slätt i konkurrensen och vårt lag har varit det bästa!

Hälsningar
Christer Stenson, produktionschef Civil South, NCC Infrastructure

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.