Bygg Göteborg och Västsverige med oss

Söker du en schysst arbetsgivare med häftiga projekt som fokuserar på arbetsmiljö, hållbarhet och långsiktig utveckling av medarbetare då är NCC rätt plats att vara på.

Min avdelning med alla fantastiska medarbetare har genom åren jobbat hårt på att leverera projekt, lotsa kunden genom byggprocessen och skapa goda relationer och har varit framgångsrika i att ta hem affärer i olika storlekar och typer. Vi står i ett läge där vi har många projekt igång och vi har fler spännande projekt i rockärmen.

Söker du en schysst arbetsgivare med häftiga projekt som fokuserar på arbetsmiljö, hållbarhet och långsiktig utveckling av medarbetare då är NCC rätt plats att vara på.

På NCC har man möjlighet att få variation på projekt i storlek och komplexitet. Vi har de mest spännande projekten och kan erbjuda ett arbete som stimulerar och utvecklar. Vi har en fantastisk utbildningskatalog och stora möjligheter att utvecklas, fortbilda sig och växa sin karriär på olika sätt.

Ärlighet, tillit och respekt ligger alltid i fokus i det vi gör. Våra värderingar styr oss, det är något som är återkommande i de medarbetarundersökningar vi gör. Nyligen har vi kopplat på konkreta beteenden baserat på värderingarna för att göra det tydligt hur vi ska agera. Här kan du läsa mer om det.

Hos oss kommer du att ingå i ett starkt lag med många andra mångfacetterade, proffsiga och oerhört kompetenta kollegor som genomför framgångsrika projekt tillsammans.

Många spännande projekt – då, nu och i framtiden

NCC i västra Sverige har en mängd projekt som vi är stolta över och har genom tiderna byggt mycket som har bidragit till samhället på många sätt. Visste du att NCC var med och byggde Älvsborgsbron och Ullevi? Och att vi har byggt ut Landvetter flygplats i två omgångar? För några veckor sedan lämnade vi över Varbergs nya bad- och simanläggning till kommunen.

Vi har bidragit till utvecklingen av Mölndal genom att göra om Kvarnbyn från en förorenad industrimark till ett bostadsområde med 400 bostäder, vi byggde Essityhuset, Mölndal Galleria och i höst drar vi igång MIMO. På Masthuggskajen är vi nu igång med två hus, Våghuset och Brick Studios. I Gårda tillför vi rörelse med Kineum – skrapan med stans fräckaste fasad.

Sjukhus och vårdbyggnader är vi duktiga på: Angereds närsjukhus, Tillbyggnaden av Drottning Silvias barnsjukhus, neonatalavdelningen på NÄL, Tehuset i Borås och vårdcentral på Öckerö är några exempel på vårdbyggnader vi har gjort.

I Varberg byggde vi fyra förskolor åt kommunen och i Göteborg har vi ett avtal om 2+2+2 förskolor åt Lokalförvaltningen där Miraallén och Orkestergatans förskolor är i produktion. I Stenungssund har vi byggt Brudhammar förskola och Björkö skola är inte bara en skola, det är ett folkbibliotek och samlingslokal också.

Och så bygger vi norra Europas häftigaste upplevelsebad och hotell i Lisebergs jubileumsprojekt.

Som ni märker har jag bara nämnt det som har med produktion av byggnader att göra. Kollegorna inom infrastruktur, asfalt och stenmaterial är riktigt vassa också.

Så om du tycker det är dags för nåt nytt så söker vi engagerade medarbetare som sätter säkerheten först och vill utvecklas med oss. Kolla in våra lediga jobb här

Välkommen i laget!

//Henrik Bergman, avdelningschef NCC Building Väst

Hårda fakta

Building väst omsätter ungefär 2 miljarder kronor om året och har mellan 20 och 30 projekt igång samtidigt. Ungefär 300 personer är anställda på avdelningen, men vi sysselsätter långt fler. Vår verksamhet spänner från Trestadsområdet över Borås och ner till Varberg, allra flest projekt har vi i och kring Göteborg.

 

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


  • Piotr

    31 augusti, 2021 17:44

    skriver frågar om du inte behöver nya medarbetare?