Äntligen måndag på projekt Nyköpings lasarett

Snart är vi klara med en ny psykiatrisk avdelning på Nyköpings lasarett. Det är mitt första projekt på NCC där jag varit med från början till slut, och jag är verkligen jättenöjd.

Snart är vi klara med en ny psykiatrisk avdelning på Nyköpings lasarett. Det är mitt första projekt på NCC där jag varit med från början till slut, och jag är verkligen jättenöjd.

Jag började min bana som armerare, men 2003 råkade jag ut för en arbetsplatsolycka på en tidigare arbetsplats och skadade min arm. Eftersom jag inte längre kunde använda armen fullt ut, erbjöds jag istället att bli arbetsledare och på den vägen är det.

I slutet av 2017 kom jag som ny till NCC för att arbeta som platschef. Att arbeta med sjukhus är en utmaning, det sker hela tiden förändringar och ingen dag är den andra lik. Jag som tidigare jobbat på andra företag med att bygga bostadsrätter och radhus, upplever att sjukhusbygge innebär mer problemlösning. Det krävs noggrann planering för att få det att fungera med pågående vårdverksamhet och besökare, en utmaning som jag gillar.

Bra samarbete i projektet

Ett av våra projektmål är ”Äntligen måndag”. För mig betyder det arbetsglädje och stolthet över att se en produkt växa fram, att tillsammans, med gemensamma erfarenheter, lösa problem och lära av varandra, både tjänstemän och yrkesarbetare.

Vi har haft ett jättebra samarbete i projektet med alla entreprenörer och vår kund. NCC är mån om att alla ska ha en trygg arbetsmiljö och det är viktigt för mig. Vi har också en bra arbetsstruktur och stöttar varandra i teamet.

Den 28 mars är det slutbesiktning. Jag vill passa på att tacka alla för fina insatser, stort engagemang och bra jobb. Jag är nöjd och stolt över vad vi med gemensamma krafter åstadkommit.

/Niklas Östergren, Platschef för NCC på Nyköpings lasarett

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.