Vanlig vecka

En månad till lucia.
Och här vid Påljungshage rullar vardagen på i ett betydligt lugnare tempo än för några veckor sedan. Betongarna håller på och gjuter golv i nästa etapp och snickarna har börjat med de butiksavskiljande väggarna. Än så länge är taket inte hel tätt och det medför lite extra arbete för det har regnat en hel del men jag tror att både golv och väggar har klarat sig ganska så bra.

Gjutning

Hög butiksavskiljande vägg

Stefan, vår friskvårdsinspiratör som ska se till att vi håller oss sunda och vältränade, har varit iväg på ett möte med andra friskvårdsinspiratörer. I en del av regionen har de testat att ha en cykeltävling som går ut på att tävla om vilken arbetsplats som cyklar längst i vardagen. Har vi tur kanske vi kan få vara med i vår. Snart får vi förhoppningsvis också några nya program till morgonuppvärmningen

Jag själv håller på med diverse arbeten, någon tidplan för kommande installationer, planerar bodarna vi sitter i, kollar igenom vilka liftar vi har mm.

För ett halvår sen tog lagbasen Anders initiativet till en kvällsaktivitet och i morgon är det dags. Kl 15.15 går bussen från Nyköping mot Stockholm för en kväll med middag och Uggla, Rheborg och Ulvesons show på Cirkus. Det ska bli trevligt!

Nu dröjer det nog ett litet tag till nästa inlägg för på lördag åker jag iväg och studerar byggnader i ett annat land, närmare bestämt Rumänien då två kompisar och jag åker på en veckas Road trip i Transylvanien 🙂

Ha det bra!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.