Student

Trianeeträff i Stockholm

Vi spenderade två dagar tillsammans i Stockholm där vi gick en kurs i kommunikation där vi bland annat fick lära oss hur vi ska bemöta människor, hur vi ska tala för att nå fram med vårt budskap och hur vi lägger upp och genomför en presentation som fångar publikens intresse. Jag tycker att kursen var väldigt givande och inspirerande och jag har tagit till mig många tips och idéer från kursen som jag tänker jobba vidare med framöver både professionellt och privat. Kursen var intensiv och blandade teori med praktik där merparten av fokus låg på att praktiskt få öva sin presentationsteknik och försöka arbetat in teorin vi lärt oss i talen vi höll. Jag har aldrig hållit så många olika presentationer under en och samma dag förut och kommer mest sannolikt inte att göra det igen. Under kursdagarna höll vi full fokus på att ta in och ta till oss ny kunskap och den feedback vi fått. För att slappna av och umgås en stund på kvällen tog vi oss in till stan för en After Work.

traineeträff maj

Hela gänger samlat på After Work. Bortersta raden från vänster: Robin, Katharina, Linus, Anders och Erik. Närmsta raden från vänster: Cathrine, Axel och Linda

 

 

 

 

Hanna Hagenbjörk

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!