Tranieeträff 2

Ida

Tänkte nu att ni ska få se och läsa lite om hur vi hade det på vår andra traineeträff vi hade nu i början på november. Kan nog lugnt säga att alla ser framemot nästa träffa som är uppe i Hemavan, så håll utskick här igen i februari så kommer ni få se bilder på en riktig vinter J Missa dock inte alla andra bra inlägg fram till dess!

Men nu tillbaka till senaste träffen. Den tog plats på huvudkontoret här i Stockholm. Där träffades vi utanför mötesrummet som skulle bli vårt näste i tre dagar och snackade om vad som hänt sen vi sågs senast över en frukostmacka och en kopp kaffe/te.

Istället för att ge er något långt och ganska tråkigt inlägg med en massa text så summerar vi istället dagarna i några kollage med en kort förklaring på vad som händer.

Arbetsmiljökurs var de som stod på menyn denna träff. Här på bilderna får vi testa massor med personligskyddutrustning.

Under fikapauserna dricks det mängder med kaffe och te. Mackor till frukost, muffins/bullar/kakor till eftermiddagsfikan. Tydligen kan man finna underliga bilar under tiden man är ut och tar en nypa luft också.

Självklart hittar vi på en massa roligt på kvällarna också. En kväll var vi ut och spelade biljardturnering men det slutade med att alla fastnade vid darten till slut. En väldigt trevlig kväll kan vi summera de som. Vi fick även en dag träffa kullen trainee som börjat ett år före oss, höra lite om deras erfarenheter och vad vi bör tänka på som traineer. Sen var de middag på Wagamama. Väldigt god mat, kan verkligen rekommenderas.

Våra härliga dagar tillsammans avslutades med ett studiebesök på Torsplan.

 

Det var kort och gott om den träffen.

Och så vill ja bara säga att när jag ser de slaska här i Stockholm så saknar jag Luleå och en riktig vinter lite. Men vem vet, den kanske kommer hit också eller är det bara önsketänk från min sida?

Jag har fått önskemål om att göra ett inlägg om hur det är att veckopendla och bo i barack, så min fråga till er är om det låter intressant och om jag ska skriva om det i mitt nästa inlägg? De är ju en sida av byggbranschen många troligen kommer att få uppleva någon gång under sin karriär.

Ha de fint!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.