Tillökning i blogg-gänget!

Camilla

Camilla

En bild säger mer än tusen ord… Eller?

Det här är i alla fall jag, Camilla! En av nykomlingarna i blogg-gänget! Jag kör en snabb presentation så att ni får lite koll på vem jag är. 26 år, en go göteborgare (som säger gött lite för ofta och ibland till och med gött mos), civilingenjör i maskinteknik med en master i Supply Chain Management från Chalmers, stockholmare och trainee på NCC sedan i augusti, och gör just nu min första 6-månaders rotation som logistikansvarig på ett hotellbygge på Arlanda.

Från och med nu kommer ni få följa med mig i min vardag och jag kommer visa er hur en trainee-tjänst här på NCC kan se ut. Som ni kanske redan vet är trainee-programmet på NCC relativt individuellt och anpassas efter deltagarnas kompetens, erfarenheter och intresseområden. Mitt program kommer till exempel vara inriktat mot logistik och inköp – man behöver alltså inte ha läst väg och vatten, samhällsbyggnad eller liknande byggrelaterad utbildning för att jobba på NCC. Byggbranschen behöver så klart även andra kompetenser!

Jag jobbar som sagt just nu med logistik på ett hotellbygge. Med Swedavia som kund och med Choise som hotelloperatör bygger vi just nu ett hotell med 414 rum och sviter, konferens- och kongressalar, À la carte-restaurang med utsikt över flygplatsen, konferens- och frukostrestaurang, lobby med bar, gym och wellnesscenter, och kontor och butiker. Så här kommer det se ut när vi är klara.

Och så här ser det ut nu….

Inte lika glammigt kanske, men rätt så coolt!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


 • Calle

  15 december, 2011 18:11

  Vilka arbetsuppgifter har du som logistikansvarig för hotellbygget?

 • Jens Arleroth

  17 december, 2011 10:22

  Härligt! Gott att du också är bloggande nu 🙂

 • Camilla

  19 december, 2011 08:50

  Hej Calle! Jag kommer göra ett inlägg och beskriva vilka arbetsuppgifter som jag har här på bygget, så håll lite utkik här på bloggen i veckan! 🙂