Studiebesök!

Maria

Maria

Har precis kommit tillbaka till kontoret efter ett väldigt intressant studiebesök. Vi kontorsråttor här i Uppsala fick chansen att åka ut och kika på Biocentrum. Arbetsledare på detta projekt är ingen mindre än Emmelie Ingemarsson som liksom mig är traineeanställd. Det var väldigt roligt och lärorikt att få se arbetsplatsen som Emmelie har varit på under sin första traineeperiod. Jag har hört mycket om byggnaden innan så det var kul att få se resultatet.
Biocentrum är ett projekt där Akademiska Hus är beställare och innefattar lokaler som Sveriges Lantbruksuniversitet skall nyttja. Byggnaden innehåller bland annat forsknings- och utbildningslokaler.
En del av Biocentrum, till vä ses växthus som ska användas vid forskningEmmelie med besiktningsprotokollen i högsta hugg, 4 dagar innan slutbesiktning.


Fina trapphus med väggar av tegel, på bilden min kollega Jenny från Boende.

Annars rullar dagarna på. Jag har varit ute ytterligare en sväng till villaprojektet Björkbacka för att kontrollera innan slutbesiktningar. Igår hade vi projekteringsmöte nr 5 på Kv Lejonet, måste säga att jag börjat få kläm på protokollskrivandet. Jag har också börjat sätta mig in i ett nytt projekt, vilket är nyproduktion av lågenergibostäder i form av hyreslägenheter. Förhoppningsvis drar projekteringen igång ordentligt på måndag efter beslut av beställaren.

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.