Start invändigt

Josefin

Josefin

Nu när utsidan börjar bli färdig börjar arbetet med insidan. Än så länge är husen bara tomma skal men nu har Arne och Oscar börjat med innerväggarna högst upp i det ena huset. Först isolerar de ytterväggarna, därefter sätter de plast och klämmer den med reglar. När de är färdiga med det börjar de regla upp innerväggarna och skruvar gips på ena sidan. Därefter ska elektrikern dra sina installationer i väggarna och sen ska de isolera och sätta gips på andra sidan innerväggarna och på ytterväggen.

Arne står i ett badrum och till höger syns lägenhetsdörren. Till vänster syns ventilationsrör som kommer byggas in i en väggen. Materialet till vänster i bilden är gipsskivor, reglar och skenor till innerväggarna.

Min del i det hela är att jag har räknat ut hur mycket material som behövs och beställt hit det. Sen har jag också satt ut väggarna vilket jag gör genom att markera med penna och snörslå med krita där skenan ska sitta. Det blir en hel del krypande på knäna (tur att det finns bra knäskydd) men man får ganska bra koll på hur lägenheterna ser ut 🙂

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.