So long Alingsås

Erik

Erik


Ska försöka att inte få in allt för många klyschor här nu, men det är otroligt vad tiden går fort… I augusti gjorde jag min första arbetsdag här ute i Alingsås. Då var det t-shirt och solglasögon som gällde. Idag gör jag min sista. Nu är det långkalsonger och mössa som gäller. Istället för att skriva ner allt vi gjort här ute så får ni här se lite vad som hänt på plats under tiden!

Bilderna ovanför är alltså tagna från samma ställe fast under tre olika faser i produktionen. Ibland när man har gått runt och kollat på bygget så har det hänt att man inte tycker att så värst mycket förändrats från dag till dag. Men när man kollar igenom sina bilder, som dom ovanför, så inser man vilket förändring som skett!

Här har vi ett litet kollage över glimtar från min sista tid i produktion här i Alingsås. Bland annat så gör grönhjälmaren Christoffer några beräkningar på en planka, jag röjer snö med en lövblåsare, ett besök på Lights in Alingsås samt en del bilder på vinterlandskapet!

Så, so long Alingsås! Detta har varit en otroligt lärorik tid som gett mig mersmak för att i framtiden fortsätta arbeta ute i produktion. Visst har man ibland varit frusen, blöt, trött, hungrig, stressad, lerig och irriterad, men känslan att kunna se vad man producerat och se att det blev riktigt bra, den är ganska go!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


 • Christoffer

  19 december, 2012 08:20

  Trevligt att ha dig här i Alingsås. Sista kortet är grymt, du arbetar och jag tittar på 🙂
  Lycka till och vi hörs!!!

 • Adnan

  19 december, 2012 12:09

  Härligt jobbat Erik. Det ser riktigt bra ut och din kollega i grön verkar skön =)