Student

Skryt

Får man skryta om sina medarbetare?

Väldigt glad över att ha så kreativa medarbetare är jag i alla fall. I våras utlystes det inom NCC en tävling i hela landet i hur man kan visa upp företaget genom skyltning vid projekten. Alla arbetsplatser runt om i landet ses ju av väldigt många människor och det är så klart ett utmärkt tillfälle att genom snygg skyltning visa upp vad vi kan och bygga vidare på varumärket. I senaste numret av interntidningen NCC-Nyheter kan man nu läsa att just vi har vunnit! Jag hade visserligen inte börjat här när den sattes upp men jag är lika glad för det 😀 Även fast en del gubbar är lite blyga uppskattar de nog den välförtjänta uppmärksamheten.

Så här såg skylten ut i upplyst tillstånd och den kunde beskådas av alla som passerade på motorvägen. Om du jämför med bilden på CityGross nedan kan du se att skylten är ett fasadprov.


Jag ska försöka återkomma med bilden som togs på oss så att ni får se mina charmiga medarbetare.

På återseende 🙂 / Nisse

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!