Partnering-workshop!

Maria

Maria

Håller med Eleonore om att sista månaden här inne på kontoret bara flugit förbi. Detta kanske har lite att göra med att en vecka gick åt till Hemavan-vistelsen och sedan har jag även hunnit med en skidsemestervecka i USA. Tillbaka på jobbet i tisdags möttes jag av en överfull mail-inkorg och massa spännande uppgifter att sätta tänderna i.

Igår var jag på avslutnings-workshop gällande mitt förra projekt Sanka Maria, denna utfördes med anledning av att projektet var ett så kallat partneringprojekt.

Syftet med denna avslutnings-workshop eller uppföljningsseminarium var att utvärdera hur samarbetet mellan de olika parterna har fungerat, detta för att kunna utnyttja dessa erfarenheter i framtiden. Vid uppstart av projektet skrevs en så kallad partnering-deklaration, där projektgruppen gemensamt tog fram mål och delmål för hur arbetet med projektet skall utföras. Projektgruppen bestod bland annat av entreprenörer, projektörer, projektledning och beställarna. Innan gårdagens möte hade de inblandade (ca 15 st) fyllt i en enkät, där vi fick besvara frågor om hur vi tycker dessa mål och delmål uppfyllts. Totalt sätt fick Sankta Maria ett bra betyg 3,25 av 4 möjliga. Det var väldigt intressant att se hur de olika parterna såg på projektet, det var ganska stor skillnad mellan oss entreprenörer, arkitekterna och beställarna. Workshopen avslutades med en riktigt god trerättersmiddag.

Nu ska jag ta helg!
Vilken kommer börja med ett trevligt besök på bilbesiktningen, bara att hålla tummarna på att den går igenom 🙂

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.