Motionslopp i Stockholmstrakten

Josefin

Eleonore skrev om att hon sprungit ett motionslopp med NCC. Den 9 juni är det min tur för då ska jag springa blodomloppet tillsammans med andra NCCare :) Det är också ett motionslopp men man kan välja på 5 och 10 km (jag nöjer mig med 5 km) och jag återkommer med en rapport efter det.

Josefin

Eleonore skrev om att hon sprungit ett motionslopp med NCC. Den 9 juni är det min tur för då ska jag springa blodomloppet tillsammans med andra NCCare 🙂 Det är också ett motionslopp men man kan välja på 5 och 10 km (jag nöjer mig med 5 km) och jag återkommer med en rapport efter det.

Det är roligt att läsa kommentarerna och inlägget om hur det är att vara tjej i byggbranschen. Jag ser inte heller några problem med det utan trivs väldigt bra med ”mina” gubbar som jag upplever behandlar mig som vem som hellst.

Av det korta inlägget kan du kanske förstå att just nu har jag mer att göra än vad jag hinner med men jag försöker att se att det är bättre än att ha för lite att göra. Jag hoppas få tid att berätta om hur det är men det får bli när det lugnat sig lite.

Soliga hälsningar

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.