Mässan Nordbygg

Josefin

Josefin

Idag var ingen vanlig arbetsdag för vi åkte till den stora byggmässan Nordbygg på Älvsjömässan. Det är den största mässa jag någonsin varit på med hela 816 utställare (har jag för mig att jag såg någon stans) fördelade på 75 000 kvadratmeter. Snickarna var mest intresserade av att prova på en massa nya maskiner och en bra sak för mig var att jag pratade med Ejendals (tillverkar skor, handskar, mm) och fick tips om en bra skobutik där jag hoppas kunna hitta arbetsskor i min storlek (jag har tidigare skrivit om att det inte gått så bra)
Det var även roligt att få se olika system för golvbrunnar, kaminer, värmeåtervinning för golvbrunnen i duschen (har du tänkt på hur mycket värme man bara spolar rätt ut när man duschar?), snygga nya material och mycket mycket mer. Att få äta lunch och prata med gubbarna och lyssna på deras historier var inte heller helt fel.
Efter ett par timmar var mina fötter rejält ömma och huvudet trött efter alla intryck så då var det skönt att ta helg. På måndag återkommer jag med nya tag 🙂
Trevlig helg!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.