Student

Lugnet efter stormen

I onsdags invigdes den första etappen med butiker och den dagen var det några som var lite lättretliga och nervösa. Dagarna innan hade CityGross varnat och sagt att det fanns risk att det kunde bli kö på motorvägen men det lät ju helt sanslös då det är en bit mellan avfarten och parkeringen. Kl 15 öppnade butiken för VIP-gäster och därefter var det en strid ström av bilar. Kl 17 var själva invigningsceremonin och där någon stans hade det kommit så många bilar att det inte gick att åka av motorvägen för att avfarten var full. Vägen in mot stan var visst också helt knökfull. Tänk att det finns så många människor som roas av att handla. Jag kan dock förstå att de är nyfikna för det är ju nästan som en ny stadsdel här på vår sida av motorvägen.
Jag ska erkänna att jag kände mig lite stolt som fått vara med och skapa denna byggnad men även fast jag kan frammana bilder hur det sett ut i olika skeden är det nästan lite svårt att fatta hur det gått till.

Under kvällen kom det ca 10 000 kunder och en kille hade nog lite väl bråttom för han körde för långt fram i parkeringsrutan och hamnade i diket framför. Ingen skadade sig dock och fick hjälp upp efter en stund.

På vår sida av huset (baksidan) är nu känslan nästan som när en storm dragit förbi och stämningen är riktigt harmonisk och lugn. Så nu tar vi en välförtjänt helg medan handeln stormar vidare 🙂

nccsverige

Bäste besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker du om innehållet i våra digitala kanaler, så i samarbete Demoskop genomför vi en undersökning kring det. Vi är väldigt tacksamma om du vill dela med dig av dina tankar genom att klicka på ”Delta” nedan.

Delta Delta inte

Stort tack på förhand!