Kvartsamtal!

Imorse hade jag terminens kvartsamtal! Eller medarbetarsamtal som det heter nu när man börjat jobba.. ;) Och det tar betydligt längre än en kvart. I cirka två timmar satt jag med min chef och gick igenom hur jag trivs, vad jag får göra på mitt projekt jag är på nu och framförallt – vart jag är på väg.

Imorse hade jag terminens kvartsamtal! Eller medarbetarsamtal som det heter nu när man börjat jobba.. 😉 Och det tar betydligt längre än en kvart. I cirka två timmar satt jag med min chef och gick igenom hur jag trivs, vad jag får göra på mitt projekt jag är på nu och framförallt – vart jag är på väg.

Och det är ingen lätt fråga att svara på, men inom de närmsta två, tre veckorna kommer jag antagligen få reda på vilket projekt jag ska ut på härnäst. Kalkylavdelningen, ROT-projekt (renovering, ombyggnad, tillbyggnad) i Upplands Väsby, arbetsledare på Citybanan, en till bussdepå fast med en annan roll, vem vet var jag hamnar? Men det här var några av dom alternativen som kom upp.

Det är ibland läsigt att göra något som man inte kan, eller inte kan än kanske jag ska säga. Efter att ha varit KMA-ansvarig (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) på Söderledstunneln och centralbron i somras känner jag att det är något som jag är duktig på. Att ta den rollen i ett annat projekt skulle inte vara svårt, men vad skulle jag lära mig på det?

Att däremot gå ut som arbetsledare på ett projekt skulle vara ny och osäker mark, men det är något som jag tror att jag skulle lära mig oändligt mycket på. Det gäller bara att våga. Att våga möta gubbarna, att våga fråga och att våga misslyckas.

Jag rekommenderar er alla att våga misslyckas, ni har allt att vinna på det!

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.


  • NCC Blog

    16 mars, 2009 13:23

    Hej sötnos, fin blogg!¤Lisa