Kv Rudan!

Maria
Maria

Åter en vecka har gått här på kontoret, med allt vad det innebär. Möten, mail, tidplaner, kaffe, mer mail, mer kaffe, flera möten, ja så rullar det på.
Igår var jag ut och tittade till mitt nya projekt Kv Rudan, vilket är en ombyggnad av 3 våningar kontor till lägenheter. Varje plan kommer att innehålla 17 små lgh, mellan 21-34 m2. Besöket innehöll bla möte med en av hyresgästerna i fastigheten, vilken kommer att ha sin butik öppen på markplan medans vi utför ombyggnation på våningarna ovanför. Detta kommer med största sannolikhet att innebära störningar och stängning av butiken under delar av ombyggnationen, vilket vi vill sköta på ett så bra sätt som möjligt.
Det största problemet kommer att vara när vi ska dra ner avloppet och övriga installationer från lägenheterna ner till källaren. Installationerna kommer att dras genom bjälklaget och byggas in i schakt, tre av dem kommer gå genom en butik och ett av dem genom en restaurang. Nästa steg i planeringen kommer bli att vi på NCC tillsammans med installatörerna tar fram en tidplan och en ritning på de arbeten som ska utföras i hyresgästernas lokaler och presentera de för dem. För att så småningom komma fram till den bästa lösningen och tiden att utföra arbetena.

Så här ser fastigheten ut.

Skicka kommentar

Din epost adress kommer inte att visas för andra besökare.